Olimpos'ta Pansiyonlar

Olympos Vadi Pansiyon

Olympos Vadi Pansiyon Olimpos kavşağından beldeye girerken hemen yol üzerinde kurulmuş pansiyonlardan birisidir. Uzun zamandır faaliyet gösteriyor olsa da geçen yıl ciddi bir restorasyon ile baştan aşağı yenilendi, odalar elden geçirildi, yüzme havuzu yapıldı ve bahçe peyzaj çalışmaları ile bambaşka bir mekan oldu. Olimpos ağaç evler genel olarak küçük bungalovlara karşılık gelir.  Olympos Vadi Pansiyon’un odaları bu standartın biraz ilerisinde ve çok daha geniş olarak tasarlanmış odalardır. Ferah, konforlu odalar hem ağaç ev alışkanlığında hem geniş ve rahattır.

Ardını Musa Dağı’na yaslamış olan  Olympos Vadi Pansiyon’un odalarında tertemiz hava ile çam ağaçları içinde keyifli uykular sizi bekliyor. Sakin, sessiz kafa dinlemelik bir pansiyon. İster havuzun tadını çıkarın, ister ücretsiz servis ile denize gidin.

Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği açık büfe olarak verilmektedir. Yemekler ev yemeği konseptinde çıkmaktadır. Özellikle yemekler konusunda  Olympos Vadi Pansiyon oldukça iddialıdır.

Toplam 11 odasıyla hizmet veren Vadi Pansiyon’un tüm odalarında; balkon, eşya dolabı ve klima bulunuyor. Odalarda yer alan duşlu özel banyolar; havlu ve ücretsiz banyo malzemeleri ile donatılmıştır.

Vadi Pansiyon’da 1 adet açık havuz ve 1 adet de çocuk havuzu bulunmaktadır. Resepsiyon 7 gün 24 saat boyunca açıktır. Tesis genelinde ücretsiz internet erişimi ve misafirlere özel bir otopark mevcuttur.

Latest posts by admin (see all)

2 comments

  1. burası olimpos un merkezinde olan pansiyonlardan mı yoksa yukarıda mı kalıyor ? . 16-01-2017 16:03:21

    1. Merhaba Benan hn, Vadi Pansiyon Olimpos merkez girişindedir, Kadir’in ağaç evleri’nin 100 metre kadar yukarısında bulunmaktadır. Geçen sezon baştan sona yenilendi, yüzme havuzu eklendi ve tesis revize edildi, gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Anti-Spam Quiz: